Tranebjerg

Flere vaccinationstider torsdag den 16. december

Foto: Samsø kommune

Flere vaccinationstider torsdag den 16. december

I løbet af mandag er det lykkedes at få flere vaccinationstider på Samsø i denne uge, og der arbejdes på at gøre det muligt for endnu flere at få tredje stik.

Henover weekenden og fulgt op af et pressemøde mandag formiddag har de nationale myndigheder meldt ud, at vaccinationsindsatsen skal opskaleres markant i de kommende to uger. I løbet af mandag har Region Midtjylland fået planlagt, så der kan udbydes flere tider på Samsø, når der vaccineres onsdag og torsdag i denne uge. Der pågår et arbejde med at få endnu flere tider tilgængelige, så flest muligt kan få tredje stik.

Onsdag den 15. december kl. 9-18 og torsdag den 16. december kl. 9-16 er kultursalen i Sambiosen booket, og vaccinationsmedarbejdere fra Region Midtjylland kommer til Samsø for at give tredje dosis.

Vaccinetider bookes på www.vacciner.dk eller ved at ringe til Region Midtjylland på telefonnummer 70 23 24 15. Telefonen er åben på hverdage kl. 8-15 og i weekenden kl. 9-13. Både på hjemmesiden og på telefonen må man forvente ventetiden, så det kræver tålmodighed.

Der arbejdes på højtryk for at udvide vaccinationstiden torsdag til kl. 17, så endnu flere kan få en tid. vi kan alle krydse fingre og håber, at logistikken falder på plads.

Tredje stik kort og godt:

  • Hvem? Alle over 40 år, der har fået andet stik for 4,5 måneder eller længere siden. Det er ikke længere nødvendigt at afvente en indkaldelse i e-boks eller postkassen
  • Hvornår? Onsdag den 15. december og torsdag den 16. december
  • Hvor? Kultursalen i Sambiosen, Pillemarksvej 1, Tranebjerg
  • Hvordan? Book tid på www.vacciner.dk eller på 70 23 24 15

Kommentarer