Samfund

Kom sikkert hjem efter julens fester

Foto: Midttrafik

Fra 25. november indsætter Midttrafik igen julenatbusser hver weekend frem til nytårsaften på udvalgte strækninger. Køreplanerne ligger klar på midttrafik.dk og i Rejseplanen allerede nu. Midttrafik anbefaler, at man får styr på køretider og billetter, inden festen starter.

Uanset om julens fest er den traditionelle med sild og snaps, den fine med steg og vin eller den vilde med utallige juleshots, er en ting sikkert. Festen slutter på et tidspunkt og det er ikke bilnøglerne, der skal frem. Her er bussen et bedre valg.

Midttrafiks natbusser kører festglade og trætte kunder sikkert hjem hver fredag og lørdag fra den 25. november til og med nytårsaften. I Aarhus kører natbusserne året rundt og i Randers kører julenatbusserne allerede fra 18. november.

Hvor og hvornår kører natbusserne?

På midttrafik.dk/natbus kan du få et overblik over, hvor der kører natbusser og hvornår.

Du kan også fremsøge din rejse i Rejseplanen med den dato, du skal i byen.

Hvad koster det?

Det koster dobbeltpris at køre med natbusser, medmindre du har et rejsekort. Med et rejsekort betaler du automatisk et nattillæg på 20 kr.

Hvordan betaler du?

Du kan betale på følgende måder:

  • 2 x enkeltbillet fx i Midttrafik app
  • 2 x 1 klip på klippekort/pendlerklip i Midttrafik app
  • 1 enkeltbillet + enten 1 klip på klippekort/pendlerklip i Midttrafik app eller fremvisning af pendlerkort, Ungdomskort eller soldaterkort
  • 1 klip på klippekort/pendlerklip i Midttrafik app og fremvisning af pendlerkort, Ungdomskort eller soldaterkort
  • 1 Ungdomskort og 1 børnebillet
  • Rejsekort: Check ind og ud som normalt. Nattillægget på 20 kr. opkræves automatisk. Bemærk at du får rabat på din rejse uden for myldretiden!
  • Rejsekort pendlerkort/rejsekort med pendler kombi: Check ind og ud som normalt og køb 1 enkeltbillet eller brug 1 klip/pendlerklip i Midttrafik app
  • Særlige billetter eller kort, hvor natbus er inklusiv (fx en 24-timers billet)

Kommentarer