Tranebjerg

Nu kan du aflevere din indsamlingsbøtte i Imerco i Tranebjerg

Nu bliver det endnu nemmere for øens borgere at være med til den store Landsindsamling for Børns Vilkår, når den finder sted søndag den 27. marts. I år skal du nemlig ikke væk fra øen for at aflevere din fyldte indsamlingsbøtte – den kan nemt og trygt afleveres i Langgade i Tranebjerg, hvor Imerco i år hjælper Børns Vilkår med at få donationerne fra Samsø samlet ind.

Hver dag ringer børn fra hele landet ind til BørneTelefonen for at tale om deres udfordringer, bekymringer og problemer i hverdagen. Og særligt i disse tider med krigen i Ukraine oplever Børns Vilkår, som er dem, der står bag BørneTelefonen, at der er ekstra mange opringninger fra utrygge børn, der har brug for en god og tryg snak. Der er derfor, som aldrig før, brug for en masse donationer til årets Landsindsamling for Børns Vilkår, når den finder sted søndag den 27. marts. I år bliver det heldigvis endnu nemmere for øens borgere at være med til indsamlingen, da de fyldte indsamlingsbøtter for første gang kan afleveres her på Samsø. I Langgade i Tranebjerg står Imerco klar til at tage imod alle indsamlere og øens mange donationer. Det er muligt at komme af med sin fyldte indsamlingsbøtte i hele butikkens åbningstid mandag den 28. marts, hvor personalet vil sætte ekstra ressourcer af til at tage imod, optælle og opbevare donationerne samt sørge for, at alle penge kommer sikkert frem til Børns Vilkår. Desuden vil der i perioden op til den store Landsindsamlingsdag også være en indsamlingsbøtte at finde i butikken.

I år vil det efter endt indsamling for Børns Vilkår søndag den 27. marts være muligt for øens indsamlere at aflevere deres indsamlingsbøtte i Imerco i Tranebjerg. Butikken holder åbent for indlevering mandag den 28. marts i hele butikkens åbningstid.

Kommentarer