112

Specialpatruljen fandt narko på Samsø

Foto: Niclas Jessen

Østjyllands Politis specialpatrulje var torsdag en tur på Samsø, da man havde modtaget oplysninger om, at der på forskellige adresser på øen blev opbevaret narkotika. Med sig havde betjentene en af Østjyllands Politis specialtrænede narkohunde.

Første stop var på en adresse ved Nordby, hvor beboeren blev oplyst om at patruljen havde mistanke om, at der skulle være narko på stedet. Den mandlige beboer fremviste selv en krukke med skunk, og han blev derfor sigtet for besiddelse af narkotika. Der blev ikke fundet yderligere ved ransagning.

Patruljen fortsatte videre til Ørby, hvor der også der skulle opbevares narko. Da specialpatruljen kom frem og bankede på, råbte beboeren ”kom ind”, hvorfor patruljen gik ind ad den ulåste dør. På stedet var der tydelig lugt af hash. Beboeren blev oplyst om, at patruljen ville ransage på stedet og der blev både fundet hash og skunk. Den kvindelige beboer oplyste at det var kærestens stoffer, hvorfor han blev kontaktet telefonisk. Han erkendte besiddelse af både skunk og hash, hvilket han blev sigtet for.

Patruljen fortsatte til en adresse ved Kolby, hvor de skulle tale med en person til en anden sag. På adressen åbnede en anden person op, og han havde netop røget en joint, hvorfor der lugtede af hash. På stedet blev der fundet en halv joint samt lidt skunk. Da patruljen fortsatte ransagningen, blev der fundet en pose med en større mængde hash og skunk, pakket i salgsposer, samt nøgler til en anden adresse. Her blev der også foretaget en ransagning, hvor der ligeledes blev fundet en større mængde hash og skunk, hvorfor manden blev anholdt og sigtet for salg af narkotika.

Kommentarer