112

Specialpatruljen på narkokontrol på Samsø

Østjyllands Politis specialpatrulje var torsdag en tur på Samsø, da man havde fået oplysninger om, at der på forskellige adresser på øen blev opbevaret narkotiske stoffer.

På en adresse i Tranebjerg traf patruljen husets beboer, som blev foreholdt oplysninger om, at der skulle være narkotika på stedet. Beboeren fremviste selv en klump hash, som han blev sigtet for at besidde. Der blev under ransagningen ikke fundet yderligere narko på adressen.

Patruljen fortsatte videre til Kolby, hvor betjentene også havde mistanke om, at der blev opbevaret narko. Da specialpatruljen kom frem, kunne betjentene tydeligt lugte hash fra to kollegieværelser. Ved kontakt til beboerne blev de sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Ved det ene værelse blev en kvinde sigtet for besiddelse af en mindre mængde skunk, og et andet sted blev en mandlig beboer sigtet for besiddelse af både skunk og hash. Begge parter erkendte forholdet.

Efterfølgende tog betjentene til Brundby, hvor en mand blev sigtet for besiddelse af en større mængde hash, og til en adresse ved Besser, hvor en mand blev fundet i besiddelse af lægemidler, som han ikke havde recept på. Tabletterne blev herefter konfiskeret.

På baggrund af torsdagens fund på flere forskellige adresser på øen planlægger specialpatruljen flere besøg i nærmeste fremtid.

Kommentarer